8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copiii, in centrul atentiei la Caracal

- Advertisement -

Teatrul National stefan Iordache si Parcul Constantin Poroineanu Caracal sunt cele doua locatii de desfasurare a manifestarilor dedicate copiilor. Perioada 29 mai – 1 iunie este dedicata copiilor. Haideti sa ne bucuram si sa ne jucam impreuna, timp de patru zile, in sala de spectacole a Teatrului National Caracal si in Parcul Constantin Poroineanu!, este invitatia adresata de organizatori la Festivalul FestKids, dar si la evenimentul din data de 1 iunie.
Miercuri, 29 mai, de la ora 11:00, actorii Teatrului pentru Copii si Tineret Colibri Craiova vor pune in scena piesa Cenusareasa. Aceeasi artisti ai teatrului craiovean vor juca joi, 30 mai, tot de la ora 11:00, spectacolul Prietenii motanului incaltat. Vineri, 31 mai, de la aceeasi ora 11:00, actorii Teatrului Anton Pann din Ramnicu Valcea pun in scena piesa Gascanelul laudaros. Pretul unui bilet de intrare la fiecare dintre cele trei piese de teatru, care se vor juca la Teatrul National Caracal, este de 10 lei.
De Ziua Copilului, surprizele vor continua pentru micutii din Caracal. Astfel, sambata, 1 iunie, de la ora 11:00, in Parcul Constantin Poroineanu vor avea loc spectacole stradale Ursul pacalit de vulpe si Degetica. Totodata, aici se va desfasura si evenimentul Lumea copiilor, cu ateliere de creatie de papusi, pictura pe fata, baloane modelabile, desene pe asfalt, sedinte foto si concursuri.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți