17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic in comuna Brebeni. Mai multe locuinte si anexe gospodaresti, distruse de foc

- Advertisement -

Alin Basasteanu, purtatorul de cuvant al ISU Olt, a declarat ca in momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta la trei anexe gospodaresti, la o casa de locuit si partial la acoperisul unei locuinte din imediata apropiere.
Pentru lichidarea incendiului si eliminarea efectelor negative, pompierii au actionat aproximativ o ora si jumatate. in urma incendiului au ars trei anexe gospodaresti, cu suprafata de aproximativ 20 de metri patrati, acoperisul unei locuinte, pe o suprafata de aproximativ 40 de metri patrati, si bunurile din aceasta, si aproximativ zece metri patrati din acoperisul locuintei care se afla in aceeasi curte, a spus reprezentantul ISU Olt. Din fericire, in urma evenimentului nu s-au inregistrat victime.
Potrivit pompierilor, cauza probabila a izbucnirii incendiului este fumatul in locuri nepermise sau fara respectarea normelor de prevenire. Se pare ca intr-o zona unde erau depozitate lemne si alte materiale combustibile a fost aruncata o tigara aprinsa, casa batraneasca si anexele gospodaresti luand foc.

IMAGINI VIDEO AMATOR

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți