15.2 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Elevii castigatori ai etapei judetene a concursului Mesajul meu antidrog, premiati intr-un cadru festiv

- Advertisement -

Concursul de anul acesta a cuprins mai multe sectiuni de concurs, cu caracter cultural-artistic, care au incurajat dezvoltarea abilitatilor personale prin intermediul carora sa se promoveze un mesaj antidrog. Elevii unitatilor de invatamant oltene au participat la probe precum eseu literar – gimnaziu, liceu; arte vizuale-grafica si pictura-gimaziu – liceu; film de scurt metraj – liceu; spot – liceu; fotografie digitala – gimnaziu si liceu.
La toate sectiunile concursului au fost inscrise in concurs 248 de lucrari la toate sectiunile concursului, respectiv eseu literar gimnaziu – 29, eseu literar liceu – 42, fotografie digitala liceu – zece, fotografie digitala gimnaziu – una, film scurt metraj liceu – zece, spot liceu – patru, arte vizuale gimnaziu – 96 si arte vizuale liceu – 64. in urma evaluarii lucrarilor inscrise in concurs, pentru fiecare sectiune in parte, specialistii din cadrul Inspectoratului scolar Judetean Olt, Palatului Copiilor Adrian Baran Slatina, Muzeului Judetean Olt si Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Olt au decis acordarea a 26 de premii, zece fiind de premiul I, opt de premiul II, opt de premiul III, plus 34 de mentiuni. Castigatorii locurilor I, II si III vor fi rasplatiti de catre Primaria municipiul Slatina cu premii in obiecte, in cuantum de 2.300 de lei. Lucrarile care au obtinut premiul I la nivel judetean vor fi transmise catre Agentia Nationala Antidrog, care va realiza evaluarea nationala, pentru fiecare sectiune in parte, si stabilirea castigatorilor etapei nationale a concursului.
si in acest an, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Olt si Colegiul National Ion Minulescu Slatina au avut ca parteneri, in implementarea proiectului, Primaria Slatina, CJRAE, ISJ, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Directia de Sanatate Publica Olt, Palatul Copiilor Slatina, Inspectoratul de Politie Judetean, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si scoala Populara de Arte si Meserii Olt. in 2019, obiectivul general al concursului Mesajul meu antodrog a fost cresterea nivelului de informare, educare si constientizare a populatiei scolare in vederea neinceperii consumului de droguri, in cadrul programelor scolare, extrascolare si de petrecere a timpului liber.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți