10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

8.000 de olteni asteapta inca sa primeasca taxa auto

- Advertisement -

Aproximativ 12.000 de olteni si-au primit deja taxa auto in conturile indicate la depunerea cererilor. Numai in ultima saptamana, AJFP Olt a facut cateva mii de plati. ANAF a restituit in perioada 3 – 5 iunie 2019, in judetul Olt, suma de 8.025.762 lei catre 3.227 contribuabili romani, suma ce reprezinta taxe auto achitate de catre acestia in perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017, au transmis reprezentantii Finantelor Publice din Olt, printr-un comunicat de presa.
Angajatii Fiscului pregatesc in continuare dosarele in vederea efectuarii urmatoarelor plati, cu un numar mai mare de functionari care lucreaza pentru finalizarea acestei operatiuni. Vor sa se asigure ca, pana la sfarsitul lunii iunie, toti solicitantii vor primi inapoi sumele platite la inmatricularea masinilor. Demersul Ministerului Finantelor Publice si al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala va continua pana la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor romani, care au achitat taxe auto (taxe auto pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu), au mai anuntat cei de la ANAF.
Aproape 20.000 de persoane din judetul Olt au depus dosare prin care solicita returnarea taxelor auto. Toate platile se vor face exclusiv in conturile solicitantilor.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți