11.2 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

- Advertisement -

Bobul de Romanati Cooperativa Agricola, cu sediul in Comuna Dobrosloveni, Str. I.G. Duca, nr. 2J, judetul Olt, titular al proiectului: Investitie colectiva in utilaje agricole, silozuri hala pentru productie furaje in cadrul Bobul de Romanati Cooperativa Agricola-propus a fi amplasat in Comuna Dobrosloveni, Str. I.G. Duca, nr. 2M, jud. Olt, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P.M. Olt.
Nu este necesara evaluarea impactului asupra mediului si nu este necesara evaluarea adecvata pentru proiectele propuse a fi amplasate la locatiile mentionate.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care le fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Olt din Slatina, str. Ion Morosanu, nr. 3, judetul Olt, in zilele de luni – vineri, intre orele 8:00- 14:00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro
Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectele deciziilor de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți