11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

incepe actiunea de dezinsectie la Slatina

- Advertisement -

Dupa ce a planificat riguros fiecare actiune in parte, impreuna cu firma care se ocupa de acest serviciu, Directia Administrarea Patrimoniului (DAP) anunta startul campaniei de dezinsectie. in functie de conditiile meteorologice, primele activitati ar urma sa inceapa miercuri.
Conform graficului, saptamana aceasta sunt programate tratamentele fitosanitare, urmand ca, incepand de saptamana viitoare, sa se efectueze si actiuni de dezinsectie a domeniului public, dezinsectie care se va face atat la sol, cat si avio, a declarat Narcisa Ionescu, director DAP Slatina.
in luna iunie, sunt planificate doua campanii de dezinsectie, fiecare cu cate doua treceri, dar si tratamente fitosanitare pentru toti arborii de pe domeniul public, inclusiv cei din Padurea Strehareti. si in iulie sunt programate actiuni de deratizare, tratamente fitosanitare si din nou dezinsectie. in lunile urmatoare, august si septembrie, vor fi noi campanii de dezinsectie, iar in octombrie inca o deratizare. Toate aceste servicii sunt asigurate, ca si in anii trecuti, de o societate din Ploiesti, specializata in domeniu. Inspectorii de patrimoniu verifica daca sunt folosite substantele si concentratiile potrivite.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți