10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bilete de tratament la mare si munte, pentru olteni. Cele mai multe sunt disponibile in statiunea Baile Olanesti

- Advertisement -

Biletele la bai destinate oltenilor sunt disponibile atat in unitatile hoteliere apartinand societatilor comerciale cu care Casa Nationala de Pensii Publice a incheiat contracte in anul 2019, cat si in unitatile hoteliere ale societatii TBRCM SA.
Noile bilete au data de plecare in statiunele de pe litoralul Marii Negre sau montane in perioada 2 – 7 iulie, acestea fiind repartizate astfel: 12 in Amara, zece in Bala, opt in Buzias, 14 in Caciulata, 13 in Calimanesti, 18 in Covasna, sapte in Eforie Nord, 14 in Felix, doua in Geoagiu, 21 in Govora, 16 in Herculane, noua in Mangalia, unul in Moneasa, patru in Neptun, 44 in Olanesti, patru in Pucioasa, 14 in Saturn, doua in Sinaia, doua in Slanic Moldova, doua in Slanic Prahova, doua in Sovata, patru in Techirghiol, patru in Tusnad si doua in Vatra Dornei. Sejurul este de 16 zile, iar in aceasta perioada beneficiarii biletelor la bai au parte de cazare, masa si proceduri de tratament balnear.
Potrivit reprezentantilor Casei de Pensii Olt, persoanele care se regasesc pe lista afisata pot ridica biletele de tratament de la sediul institutiei in zilele de luni si miercuri pana in data de 24 iunie, inclusiv. Biletele de tratament ramase disponibile se vor afisa pe 25 iunie si se vor vinde in ziua urmatoare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți