6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Finantistii olteni, o noua intalnire cu contribuabilii

- Advertisement -

Evenimentul are loc in sala de sedinte de la etajul 1 al institutiei, cu sediul in Slatina, strada Arcului, nr. 2A, finantistii olteni oferind contribuabililor clarificari si indrumari privind: aspecte fiscale despre modificarea legislatiei pentru zilieri; declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice: categoriile de persoane care au obligatia depunerii declaratiei unice, modalitatea de completare, modalitati de depunere electronica a declaratiei unice; serviciile electronice oferite de ANAF (Serviciul Spatiul Privat Virtual si Serviciul de depunere on-line): avantajele utilizarii serviciilor electronice, modalitatea de accesare si utilizare a serviciilor electronice.
Contribuabilii interesati sa participe la intalnire se pot programa prin intermediul Formularului de contact de pe site-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectand Categoria Asistenta in domeniul fiscal, Subcategoria intalniri cu contribuabilii.
Pentru indrumarea contribuabililor in ceea ce priveste clarificarea noutatilor legislative, Finantele oltene organizeaza periodic astfel de intalniri cu contribuabilii, pe diverse teme. Contribuabilii pot afla informatii privind data, locul de desfasurare a intalnirilor si subiectele puse in dezbatere la sediul AJFP Olt, prin intermediul CallCenter-ului apeland numarul de telefon 031/403.91.60 sau prin accesarea listei intalnirilor disponibie accesand link-ul: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți