6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Colectarea deseurilor din judet, scoasa din nou la licitatie

- Advertisement -

E cale lunga pana sa fie colectat tot gunoiul din judet si transportat organizat catre halda ecologica de la Balteni. Dupa o licitatie contestata si trimisa in instanta, reprezentantii Consiliul Judetean sunt nevoiti sa reia aceeasi procedura anevoioasa. Asta dupa ce firma Rosal, care castigase intr-un final colectarea gunoiului, n-a reusit sa isi indeplineasca obligatiile si a mai si dat in judecata autoritatile pentru ca au reziliat contractul. stiu ca ne-au chemat in judecata pentru rezilierea contractului. in acelasi timp, noi mergem inainte cu reluarea procedurii pentru licitatia de colectare a deseurilor. Chiar daca este un proces, atata timp cat nu se va suspenda aceasta procedura de instanta, noi vom putea sa o continuam, a spus Marius Oprescu, presedintele CJ Olt.
Gestionarea haldei ecologice de la Balteni este asigurata de Salubris, iar serviciul functioneaza fara probleme, preluand deseurile de la toti operatorii din judet. La statia de la Balteni s-a dat drumul si la selectare, lucrurile functioneaza bine. Din pacate, nu avem operator in intreg judetul pana nu vom scoate la licitatie din nou si vom desemna un castigator care sa opereze in tot judetul. in momentul de fata, gunoiul se duce doar din localitatile care au contract cu un operator existent, a mai spus presedintele CJ Olt.
Colectarea, depozitarea si sortarea deseurilor din judet ar urma sa se realizeze in cadrul unui proiect cu fonduri europene accesat de Consiliul Judetean.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți