15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spectacole incendiare, artisti de top la Zilele Slatinei

- Advertisement -

Peste 3.000 de slatineni au dat inca de vineri seara tonul distractiei, alaturi de trupa Alutus, de Ami si de Randi, la Zilele Municipiului. A fost prima din cele trei seri incendiare pe care municipalitatea le-a organizat pentru a sarbatori 40 de ani de cand Slatina a fost declarata municipiu.
Weekend-ul a inceput pe ritmurile de folk-rock ale cunoscutei formatii Alutus, pentru ca apoi frumoasa Ami sa adune la scena cateva mii de oameni de toate varstele, care au cantat, au dansat si s-au distrat pe esplanada Slatinei.
Randi a incins apoi si mai tare atmosfera, cu piesele sale cunoscute Spune tu, Ai puteri asupra mea sau Pana vara viitoare.
Sambata, slatinenii s-au distrat din nou, in cea de-a doua seara de concerte oferite de autoritati pentru a marca Zilele Municipiului. Au venit sa spuna La multi ani, Slatina! stefan Banica Jr. si carismatica sa sotie, Lavinia Parva.
Lavinia a inceput vara cu forte proaspete si a lansat, la trei luni de cand a nascut, o noua piesa cu versuri in limba spaniola – Mamajuana, alaturi de Santha.
Pe ritmurile latino, Lavinia a filmat intr-o locatie din Bucuresti cu specific sud-american. Artista si-a adaptat si styling-ul in functie de influentele flamenco si a adoptat look-uri care duc cu gandul la noptile fierbinti din barurile sud-americane.
Iar celebrul stefan Banica Jr. a fost primit in ropote de aplauze de miile de fani din Slatina si din judet, care au cantat si s-au distrat pe muzica sa. Piese noi, precum Pana la cer sau Sa zbor, dar si melodiile pe care le fredonam cu totii de multi ani, cum sunt Gaseste-mi loc in inima ta, S-o facem lata sau Am s-o astept mereu au asigurat toate ingredientele pentru un show de zile mari, pe esplanada Slatinei.
Zilele orasului s-au incheiat duminica seara, cand au urcat pe scena Connect-R si Lidia Buble. si pe ei slatinenii i-au primit cu aplauze si au fredonat cunoscutele melodii ale celor doi artisti. S-a incheiat astfel cea de-a treia editie a Zilelor Municipiului Slatina, eveniment organizat de Primaria Slatina pentru a sarbatori 40 de ani de cand orasul de la malul Oltului a fost declarat municipiu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți