10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Mai multe medii de 10 pentru elevii din judet la Bacalaureat, dupa solutionarea contestatiilor

- Advertisement -

Silvia Gabriela Anca este una dintre elevele de la Colegiul Ion Minulescu Slatina care a obtinut media 10. Dupa solutionarea contestatiilor depuse la probele scrise de limba si literatura romana si matematica mate-info, notele acesteia au crescut la 10 de la 9,80, respectiv 9,95. Cristiana stefania Olteanu, tot de la Minulescu a depus contestatie la matematica mate-info, iar dupa rezolvare nota sa a crescut de la 9,95 la 10. Cel de-al treilea liceean de la acelasi colegiu slatinean caruia i-a crescut nota este Alexandru Staicu, dupa depunerea contestatiei la romana si solutionarea sa acesta obtinand 10 in loc de 9,90.
Tot la proba scrisa de limba si literatura romana a depus contestatie si Simina Andreea Barbu de la Colegiul National Radu Greceanu Slatina, dupa rezolvarea sa in loc de nota 9,60 obtinand 10. Ultimul absolvent de liceu din judet caruia i-a crescut media la 10 dupa solutionarea contestatiei este si Andreea Elena Popescu de la Liceul Teoretic Mihai Viteazul Caracal, care avea nota 9,70 la romana si i-a crescut la 10.
Ceilalti patru elevi ai Oltului cu media 10 obtinuta la examenul maturitatii sunt Elena Diana Eremencu de la Colegiul National Radu Greceanu Slatina, Oana Roxana Vrancea de la Liceul Teoretic Mihai Viteazul Caracal, Denisa Alexandra Vlad de la Liceul Teoretic Petre Pandrea Bals si Cristina Voiculescu de la Liceul Tehnologic Nr. 1 Bals.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți