7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 500 de candidati asteptati la proba scrisa a examenului de Titularizare

- Advertisement -

Colegiul National Ion Minulescu si Liceul Teoretic Nicolae Titulescu Slatina sunt cele doua centre de examen de la nivelul judetului Olt, actualii si viitorii dascali concurand pentru unul dintre cele 609 posturi existente in judet, doar 25 dintre acestea fiind titularizabile, iar restul de 584 netitularizabile. Dintre candidatii validati, cei mai multi s-au inscris pentru posturile de educatoare – 105, invatator – 90, educatie fizica si sport – 54, limba si literatura romana – 53, matematica – 28 sau psihopedagogie speciala – 16.
Posturile titularizabile sunt impartite astfel: opt muzica instrumentala (functie de instrument) – pian, doua matematica, doua profesor educator, doua profesor itinerant si de sprijin, doua profesor logopede, doua profesor psihopedagogie speciala pentru o catedra de educatie speciala, unul agricultura – horticultura, unul educatie fizica si sport – pregatire sportiva de specialitate: fobal, unul educatoare/institutor pentru invatamant prescolar/profesor pentru invatamant prescolar (in limba romana), unul fizica, unul invatator/institutor pentru invatamant primar/profesor pentru invatamant primar (in limba romana), unul muzica vocal-instrumentala si unul pregatire – instruire practica (industrie alimentara/industria alimentara).
Primele rezultate se vor afisa pe 23 iulie, la sediul ISJ Olt si pe site-ul http://titularizare.edu.ro. in aceeasi zi, dar si in ziua urmatoare, 24 iulie, candidatii nemultumiti de notele obtinute pot depune contestatii la Inspectoratul scolar, ulterior acestea fiind transmise centrelor de evaluare. in perioada 24 – 29 iulie se vor solutiona contestatiile, rezultatele finale urmand a fi publicate la ISJ, dar si pe site-ul dedicat concursului de Titularizare pe 30 iulie.
Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza in sedinte publice organizate de inspectorat pe 31 iulie. Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului. Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți