18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Nicio notă de 10 la examenul de Titularizare în Olt

- Advertisement -

S-au afişat primele rezultate ale examenului de Titularizarea atât pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale, cât şi pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, iar niciun candidat din judeţ nu a obţinut nota 10. Sunt mulţi candidaţi care au obţinut la proba scrisă a concursului note între 9 şi 9,99, însă este şi un candidat care a luat doar nota 1.

În total, au fost 67 de candidaţi din Olt care au obţinut note sub 5, potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar, dar şi o lucrare anulată a unui candidat care a dat la biologie. Concursul de Titularizare a fost susţinut anul acesta la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” şi Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din municipiul Slatina şi doar 306 lucrări au fost corectate, numărul candidaţilor înscrişi şi validaţi pentru proba scrisă fiind de 514.

Cea mai mare notă obţinută la Titularizare a fost de 9,90 şi a fost obţinută de Mihaela Alina Dumitrescu la educaţie muzicală specializată – muzică instrumentală. Alţi 17 candidaţi au luat note mai mari de 9. Maria Liliana Delcea – 9,05 la biologie, Florentin Şerban – 9,25 la educaţie fizică şi sport, Natalia Petrescu – 9,20 şi Florina Polch – 9,50 la geografieoana Camelia Bălan – 9,25, Cătălina Maria Fota – 9,40, Lucia Adina Manda – 9,75, Alina Mihalache – 9, Diana Gabriela Nicolescu – 9, Angela Giorgiana Tudoraşcu – 9,40 la limba şi literatura românăClaudia Enache – 9,30, Elena Bianca Maria – 9,60, Gabi Mădălina Neacşu – 9,60, Luiza Domniţa Niculescu – 9, Florentina Ştefanaia Vîţă – 9,70 la limba şi literatura română, elemente de pedagogie şcolară şi elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învăţământul primar, Rodica Ionela Loredana Roşu – 9,35 la limba şi literatura română, pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv – educative în grădiniţa de copii şi Georgiana Diana Preda – 9,35 la matematică. Însă, este şi un candidat care a dat examen la educaţie fizică şi sport şi a obţinut doar punctul din oficiu.

Candidaţii participanţi la Titularizare au concurat pentru unul dintre cele 609 posturi existente în judeţ, doar 25 dintre acestea fiind titularizabile, iar restul de 584 netitularizabile. 

După afişarea primelor rezultate pe site-ul http://titularizare.edu.ro, dar şi pe cel al Inspectoratului Şcolar, candidaţii nemulţumiţi de notele obţinute pot depune contestaţii la centrele de examen până miercuri, la ora 15:00. În perioada 24 – 29 iulie se vor soluţiona contestaţiile, rezultatele finale urmând a fi publicate pe 30 iulie.
Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectorat pe 31 iulie. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.  

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți