10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria, avertisment pentru slătinenii care vin pe şantierul noului parc

- Advertisement -

Deşi nefinalizat, noul parc din Slatina este asaltat seară de seară de vizitatori. Fie că folosesc locurile de joacă, fie că fac sport pe aparatele de fitness sau se odihnesc pe bănci, slătineni de toate vârstele intră pe şantierul noului parc. Autorităţile îi roagă pe toţi să aştepte inaugurarea, pentru a evita eventualele incidente.

După ce muncitorii şi utilajele părăsesc şantierul parcului construit la fosta unitate militară, zeci de slătineni vin să se relaxeze în această zonă. Reprezentanţii municipalităţii îi sfătuiesc să evite perimetrul, deocamdată. Lucrarea nu este finalizată, iar pericolele sunt la tot pasul.

„Ne bucură interesul manifestat de dumneavoastră faţă de obiectivul «Amenajare Parc la fosta Unitate Militară Slatina», însă urmare a faptului că lucrările de amenajare la acest obiectiv nu sunt finalizate, există pericolul de accidente (cabluri electrice sub tensiune, materiale de construcţii, săpături) şi se îngreunează activitatea de finalizare a lucrărilor, rugăm cetăţenii municipiului Slatina să dea dovadă de înţelegere şi să nu mai pătrundă în incinta şantierului până la deschiderea oficială a obiectivului care va avea loc în cel mai scurt timp.
În speranţa că această investiţie va asigura confortul şi va fi un punct de atracţie pentru dumneavoastră, vă mulţumim pentru înţelegere şi vă asigurăm de întreaga noastră consideraţie. Vă mulţumim!”, au transmis reprezentanţii Primăriei Slatina.

Parcul de pe terenul fostei unităţi militare are o suprafaţă de aproximativ 3 hectare şi va dispune de două locuri de joacă, un teren de sport multifuncţional, un restaurant cu terasă generoasă, alei şi spaţii verzi pe care slătinenii le vor putea folosi ca zone de picnic.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți