3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Părinţii Alexandrei Măceşanu, citaţi la DIICOT după ce au refuzat să predea actul de identitate al acesteia

- Advertisement -

Părinţii Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani din comuna Dobrosloveni dispărută la sfârşitul lunii iulie şi care ar fi fost ucisă de caracaleanului Gheorghe Dincă ce a luat-o la ocazie, au refuzat să predea anchetatorilor actul de identitate al acesteia pe motiv că vor să consulte raportul de expertiză genetică prin care se arată că pe fragmentele de os şi dinţi din cenuşa aflată într-un butoi metalic aflat în curtea bărbatului s-a găsit ADN-ul fetei, probabilitatea fiind de 99,93%. Astfel, părinţii Alexandrei au fost citaţi la DIICOT pentru a afla concluziile documentului.

Procurorii DIICOT – Structura Centrală au dispus luni, prin ordonanță, predarea de către familia victimei a cărții de identitate aparținând acesteia, în acest sens fiind delegați ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

„Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă în cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică”, se arată într-un comunicat DIICOT.

Potrivit anchetatorilor, familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

„În acest sens, s-a încheiat un proces verbal în care a fost consemnată poziția părinților, iar în urma consultării ofițerilor de poliție judiciară cu procurorii de caz, s-a dispus citarea părinților victimei minore la sediul DIICOT – Structura Centrală pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului. Citația a fost emisă, părinții victimei minore luând la cunoștință și semnând în nume personal”, mai spun procurorii DIICOT.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți