8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Delapidare de 130.000 de lei la TDG Distribuţie Slatina

- Advertisement -

Trei angajaţi ai firmei de distribuţie produse alimentare, băuturi şi tutun TDG din Slatina au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, aceştia fiind cercetaţi pentru delapidare. De-a lungul timpului, din depozitul societăţii au fost luate bunuri în valoare de 130.000 de lei şi vândute unor clienţi, iar sumele obţinute au fost împărţite de cei trei.

Bărbaţii, toţi din municipiul Slatina, sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de delapidare şi complicitate la delapidare, cercetările în acest caz fiind efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al IPJ Olt.

Potrivit Alexandrei Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, un bărbat de 26 de ani, din Slatina, în calitate de gestionar al TDG Distribuţie, şi-ar fi însușit din gestiune bunuri în valoare de 130.000 lei, la diferite intervale de timp. Slătineanul ar fi acționat în complicitate cu un bărbat de 26 de ani, tot din Slatina, care în calitate de șofer ar fi transportat bunurile din depozit, iar un alt bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, le-ar fi vândut către diverși clienți, după care, cei trei ar fi împărțit sumele obținute.

„La data de 10 septembrie, în urma probatoriului administrat de către polițiștii de investigare a criminalității economice, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile faţă de cei trei”, a spus reprezentantul IPJ.

Potrivit sursei citate, valoarea prejudiciului este de 130.000 lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți