10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi lucrări de asfaltare, gata de start la Slatina

- Advertisement -

Trei constructori au, în acest moment, deschise șase șantiere de asfaltări în Slatina. Se lucrează intens în mai multe zone ale orașului, iar în perioada următoare utilajele și muncitorii vor intra și în alte cartiere, a anunțat primarul Emil Moț.

Cu un contract cadru care asigură deschiderea rapidă de șantiere pentru asfaltare în următorii patru ani, Primăria Slatina a început în forță lucrări de asfaltare în mai multe zone din oraș. Sunt trei firme de construcții care au semnat contracte de lucrări cu municipalitatea și deschid șantier după șantier.

„La ora aceasta, în Slatina sunt șase șantiere deschise pe tot atâtea străzi. Avem pe Islazului, pe Lacului și pe Zorilor în cartierul Satu Nou, pe Boiangiului în Clocociov, Elena Fântâneanu – Textilistului și pe Toamnei, unde se lucrează la ridicarea gurilor de canal la cotă și urmează trasarea. Deci șase șantiere deschise în Slatina – nu știu dacă s-a mai întâmplat vreodată”, a precizat primarul Slatinei, Emil Moț.

Până la sfârșitul anului, lucrări de modernizare vor începe și în alte cartiere din Slatina, anunță autoritățile. „ Urmează zona Progresul, unde o să intrăm în jurul Pieței cu asfaltări și refaceri de trotuare, zona Teiului, unde este un areal foarte mare la Școala de Poliție, probabil că vom intra în toamna asta, dar nu vom putea termina până la venirea vremii rele. Mai sunt Aleea Tineretului, zona Steaua, unde în stânga străzii Văilor vom intra anul ăsta și vom termina cu partea dreaptă la primăvară etc. Deci Slatina, pe partea aceasta de asfaltări, de infrastructură, chiar va fi cu totul și cu totul altceva”, a mai explicat edilul.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți