14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Optași Măgura: Zeci de lăzi cu bere căzute dintr-un TIR, pe DN 65 – E 574

- Advertisement -

Un eveniment rutier mai puțin obișnuit a avut loc, vineri dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, în apropiere de comuna Optași Măgura. Zeci de navete cu sticle de bere au fost împrăștiate pe carosabil, după ce marfa dintr-un TIR condus de un bărbat din Buzău a făcut balans, șoferul intrând cu viteză într-o curbă.

„Evenimentul rutier a avut loc pe DN 65 – E 574, un autotren condus de un șofer din Buzău intrând cu viteză în curba de la ieșire, spre localitatea Optași Măgura, iar marfa pe care o transporta a făcut balans și s-a împrăștiat pe carosabil. Vorbim de zeci de lăzi cu bere”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

La fața locului au intervenit pompierii olteni pentru curățarea drumului, dar și angajați ai Secției de Drumuri Naționale (SDN) Slatina. „S-a intervenit pentru eliberarea carosabilului de mai multe lăzi și sticle de berede pe partea carosabilă pe DN 65 – E 574, la kilometrul 86”, au spus reprezentanții SDN.

Traficul rutier nu a fost blocat și s-a circulat în conduții normale, însă în urma evenimentului rutier, pentru câteva zeci de minute, conducătorii auto au fost nevoiți să circule cu atenție în zonă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți