15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Drăgănești Olt, rănit grav în urma unui accident. Autoturismul său a izbit frontal o autoutilitară

- Advertisement -

Un tânăr de 26 de ani, din orașul Drăgănești Olt, a ajuns în comă la spital, după ce sâmbătă noaptea a fost implicat într-un grav accident rutier produs pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la pasajul rutier subteran din comuna argeșeană Bascov. Autoturismul pe care acesta îl conducea a lovit frontal o autoutilitară, în urma impactului olteanul râmând prins între fiarele contorsionate ale mașinii și fiind scos de pompieri.

Potrivit polițiștilor argeșeni, bărbatul din Olt venea dinspre autostrada A 1 București – Pitești și mergea spre Vâlcea, iar în zona pasajului de la Bascov a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de autoutilitara condusă regulamentar, din sens opus, de un bărbat de 47 de ani, din municipiul București.

În urma coliziunii violente, ambii șoferi au avut nevoie de acordarea primului ajutor, tânărul de 26 de ani, din Drăgănești Olt, fiind cel mai grav rănit. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri de la ISU Argeș cu autospeciale de intervenție și descarcerare, dar și cu o ambulanță SMURD, precum și echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Argeș. Olteanul a fost găsit încarcerat și inconștient, fiind scos dintre fiarele mașinii de pompierii de la descarcerare. Celălalt conducător auto a suferit și el mai multe traumatisme. Ambii bărbați au fost preluați de echipajele medicale și transportați la Spitalul Județean de Urgență Pitești, pentru investigații medicale amănunțite, iar de aici tânărul din Olt a necesitat transferul la o unitate medicală din Capitală.

Polițiștii rutieri au deschis în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

Sursă foto: Info Trafic Pitești  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți