23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

„Oltenii &… Restu’ lumii”, un festival care a adunat peste 10.000 de vizitatori

- Advertisement -

Ediția a XXV-a a Festivalului de umor „Oltenii &… Restu’ lumii” de la Slatina a atras peste 10.000 de vizitatori, în cele trei seri de spectacole, potrivit estimărilor forțelor de ordine. Totul a decurs fără incidente.

Fie că au cântat și au dansat la concertele organizate seara la scenă, fie că au venit să guste din bucatele tradiționale sau pur și simplu să petreacă timp în aer liber, peste 10.000 de persoane au venit anul acesta la „Oltenii &… Restu’ lumii”.

Petrecerea a început încă de vineri, de la ora 12:00, când s-a deschis butoiul cu vin și glume. Apoi, a fost parada portului popular, iar spre seară au cântat Doina Oltului și Zorina Bălan.

Sâmbătă, Mustăria „La Cățeaua Leșinată” și Târgul meșterilor populari s-au deschis de la ora 10:10. Pe tot parcursul zilei au fost spectacole atât în cartiere ale municipiului Slatina, cât și în Parcul Tineretului. La ora 20:00 au urcat pe scenă formația grecească Greek4U, iar de la 21:00 au susținut un spectacol artistul makidonean Stelu Enache și formația Balkano.

Duminică, de la ora 20:00, au cântat Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini, iar de la 21:00 a avut loc un concert al lui Aurelian Temișan.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți