13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Elevul dispărut din Caracal, găsit de tatăl său pe străzile din Slatina

- Advertisement -

Naidin Denis Bernardo, adolescentul de 16 ani, din comuna Scărișoara, dispărut de joi dimineață din internatul Liceului Teoretic „Ioniță Asan” din Caracal, unde studia, a fost găsit după aproape 24 de ore de căutări. Tatăl acestuia a fost cel care a dat de el vineri, în jurul orei prânzului, într-o zonă din apropierea Spitalului Județean de Urgență Slatina.

Tânărul le-a povestit polițiștilor că nu a fost victima vreunei agresiuni sau a altei infracțiuni, iar noaptea de joi spre vineri le-a spus că a petrecut-o pe străzile de printre blocurile aflate în zona unității medicale, acesta dormind, cel mai probabil, pe o bancă.

În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, Naidin Denis Bernardo ar fi plecat din internatul liceului la care învață din cauza unor neînțelegeri pe care le-a avut cu tatăl său în contradictoriu. Acesta este și cel care vineri, la prânz, l-a găsit în zona blocurilor de lângă Spitalul Slatina.

Dispariția adolescentului a fost anunțată poliției, joi, chiar de tatăl său.  La primele ore ale dimineții, elevul și-a strâns hainele pe care le avea într-un troler albastru și a plecat din incinta internatului Liceului „Ioniță Asan”. A fost căutat aproape 24 de ore de oamenii legii, care aveau informații cu primire la faptul că Naidin Denis Bernardo a plecat spre Slatina, luând un taxi din Caracal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți