10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu trei victime la Slatina

- Advertisement -

Accident, marţi după-amiaza, la ieşirea din parcarea magazinului Dedeman din Slatina. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Cireaşov, în urma impactului dintre cele două autoturisme implicate trei persoane fiind transportate la spital.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că polițiștii Biroului Rutier Slatina au efectuat verificări la fața locului, iar din primele date evenimentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

„Unul dintre conducătorii auto nu a nerespectat cele două indicatoare, respectiv «Cedează trecerea» şi «Obligatoriu la dreapta» și a intrat în coliziune cu autoturism condus regulamentar din direcția Gara Slatina către strada Pitești”, a spus reprezentantul IPJ.

În urma coliziunii dintre cele două maşini implicate în accident, trei persoane au fost rănite. Paramedici SMURD Slatina şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Olt au acordat îngrijiri medicale victimelor, acestea fiind transportate la Spitalul Slatina, pentru efectuarea de investigaţii amănunţite.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți