8.1 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Accident într-o curbă periculoasă, la Negreni. Două persoane au ajuns la spital

- Advertisement -

Un bărbat şi o femeie au ajuns la spital, miercuri după-amiază, în urma unui accident petrecut pe Drumul Naţional 65 – European 574, în afara satului Negreni al oraşului Scorniceşti.

Potrivit poliţiştilor, evenimentul rutier avut loc într-o curbă periculoasă, vinovat de producerea sa fiind şoferul unei autoutilitare care a pierdut controlul volanului.    

„Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la locul producerii accidentului și în urma cercetărilor au stabilit faptul că un bărbat, din orașul Potcoava, în timp ce conducea o autoutilitară din direcția Slatina către municipiul Pitești, într-o curbă deosebit de periculoasă, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, care circula regulamentar”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Şoferul autoturismului și pasagerul acestuia, o femeie, au necesitat acordarea primului ajutor din partea cadrelor medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Olt şi au fost transportați la Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru efectuarea de investigaţii amănunţite.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți