12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Ofertă de peste 200 de locuri de muncă pentru absolvenţi, la bursa de săptămâna viitoare

- Advertisement -

Mai este doar o săptămână până la bursa de joburi pentru absolvenţi, iar Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt a făcut publică oferta de peste 200 de joburi puse la dispoţie de peste 20 de anjajatori din judeţ.

Acţiunea de contactare a agenţilor economici în vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care să fie oferite participanţilor la bursa din data de 18 octombrie, care are loc cu începere de la ora 09:00 la Casa de Cultură a Sindicatelor Slatina şi foaierul Teatrului Naţional Caracal, a fost demarată de agenţie încă de acum câteva zile.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt, a declarat că până joi au fost contactaţi 63 agenţi economici, din care 23 au confirmat participarea, cu un număr de 223 locuri de muncă vacante, din care zece sunt pentru persoanele cu studii superioare. Sunt joburi disponibile pentru meserii precum inginer construcţii civile, inginer piscicol, inginer drumuri, inginer autovehicule, lucrător comercial, frizer, manichiurist, zidar rosar, instalator, sudor, mecanic utilaje, şofer, operator confecţioner, confecţioner asamblor articole din textile, ambalator manual, muncitor necalificat.

„Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt din Slatina, strada Prelungirea Crișan, nr. 2, (tel. 0249/438.595, e-mail ajofm@ot.anofm.ro) sau la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru ale acesteia din judeţ, datele de contact ale acestora fiind disponibile pe pagina www.anofm.ro la secțiunea dedicată AJOFM Olt/Contact/Contact Agenţii locale”, a transmis reprezentantul instituţiei.

Participarea la bursa de joburi pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți