10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbaţii care au răpit-o pe tânăra din Corabia rămân în arest

- Advertisement -

Cei doi bărbaţi, tată şi fiu, care la începutul săptămânii trecute au răpit o tânără de 26 de ani de pe o stradă din oraşul Corabia rămân în spatele gratiilor. Tribunalul Olt a respins luni, ca nefondate, contestaţiile formulate de Remus Adîr, de 49 de ani, şi Ramu Baboi, de 25 de ani, împotriva măsurii arestării preventive luată de judecătorii din Corabia, decizia instanţei oltene fiind definitivă.

Ambii bărbaţi sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe după ce în dimineaţa zilei 7 octombrie au luat-o cu forţa pe tânăra din Corabia şi au urcat-o într-o maşină.

Tatăl şi fiul o cunoşteau bine pe corăbiancă, Ramu Baboi din Corabia având o relaţie de concubinaj cu aceasta. În ultima perioadă, prin ameninţări cu fapte de violenţă, bărbaţii doreau să obţină din nou acordul familiei victimei pentru ca tinerii să-şi continue relaţia de iubire. De teama lor, tânăra de 26 de ani planificase să plece în Spania, împreună cu fratele său şi concubina lui.

A fost urmărită de tânărul de 25 de ani şi tatăl său de 49 de ani, din Caracal, iar în timp ce se ducea spre staţia de microbuze, ca să se ducă în străinătate, a fost prinsă de fostul concubin, care a agresat-o. Ajutat de Remus Adîr, Ramu Baboi a reuşit să o urce pe corăbiancă în maşină. Pentru că se zbătea pentru a scăpa, aceasta a fost lovită intenţionat şi de tatăl fostului iubit. Au plecat în trombă spre municipiul Caracal, iar pe drum, potrivit unor surse din anchetă, tânărul a continuat să o bată şi chiar să o ameninţe cu moartea pe fosta lui prietenă.

Fratele tinerei a anunţat răpirea la 112, iar poliţiştii olteni i-au găsit pe bărbaţi în Caracal. Tatăl tânărului de 25 de ani a fost primul care a trebuit să dea explicaţii oamenilor legii, după ce a fost prins conducând autoturismul folosit la răpirea corăbiencei. Bărbatul le-a spus că a lăsat-o pe aceasta şi fiul lui pe o stradă din oraş. Ramu Baboi plănuise să o ducă pe tânără la locuinţa în care stătea cu Remus Adîr, din Caracal.

Reţinuţi pentru 24 de ore, bărbaţii au fost prezentaţi pe 8 octombrie în faţa magistraţilor de la Judecătoria Corabia, care au emis pe numele lor mandate de arestare pentru 30 de zile. Cei doi se află încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți