PNL Slatina cere demisia adjunctului Poliţiei Locale

Gestul inadmisibil făcut de Liviu Belu, directorul adjunct al Poliţiei Locale Slatina, este taxat de conducerea PNL Slatina, dar şi de Mario De Mezzo, candidatul formaţiunii politice la fotoliul de primar al Slatinei la alegerile locale din vara anului 2020. Reprezentanţii partidului solicită lui Emil Moţ, edilul oraşului, să-l demită pe Belu din funcţia pe care o deţine, după ce în urmă cu câteva zile a postat pe pagina sa de Facebook un clip cu caracter pornografic, pe fundalul imaginilor auzindu-se vocea preşedintelui României, Klaus Iohannis.

„Este un comportament care nu trebuie tolerat în administrația locală, precum în nicio instituție a statului. Nicio luptă politică nu trebuie dusă în acest fel, atât de jos”, a declarat Mario De Mezzo, candidat desemnat al PNL la Primăria Slatina, referitor la postarea pe care a făcut-o adjunctul Poliţiei Locale.

„Mario De Mezzo si Viorel Dumitrescu, președintele Partidului Național Liberal, Organizația Municipală Slatina, solicită primarului municipiului Slatina, Emil Moț, înlăturarea, deîndată, din funcție a directorului adjunct al Poliției Locale Slatina, Marius Liviu Belu”, se arată într-un comunicat remis de formaţiunea politică.

Potrivit sursei citate, în data de 15 octombrie 2019, Marius Liviu Belu, director adjunct al Poliției Locale Slatina, a postat pe o rețea de socializare un videoclip cu imagini cu caracter suburban peste care este adaugata vocea președintelui României, cea mai înaltă funcţie în statul român. „PNL consideră că astfel de comportamente nu își au locul în administrația publică locală, o administrație care trebuie să fie în slujba tuturor cetățenilor, indiferent de convingerile politice ale fiecăruia”, se mai arată în comunicat.

C. F.

Un comentariu la „PNL Slatina cere demisia adjunctului Poliţiei Locale

  • Comportamentul ala cu “MUIE DRAGNEA, MUIE PSD” era tolerat de PNL, pe vremea aceea Dragnea era al doilea om in stat ca si functie ? De ce sariti acum ca arsi ?
    Domnilor de la PNL, erati de apreciat daca va manifestati la fel si atunci, dar altfel…

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<