14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autosanitare noi pentru parcul auto al Serviciului de Ambulanţă Olt

- Advertisement -

Parcul auto al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt s-a înnoit săptămâna trecută cu şase autosanitare de tip B 2, acestea înlocuindu-le pe cele care au îndeplinit norma de casare după ce au circulat pe drumurile publice mai mult de şase ani.

Doctorul Alin Dinu, directorul medical al Serviciului de Ambulanţă, a declarat că noile ambulanţe se adăugă celorlalte patru primite în acest an, două fiind de tip B 2 şi alte două de tip C 2.

Reprezentanul instituţiei a spus că deocamdată nu se cunoaşte dacă cele şase autosanitare intrate în dotarea parcului auto zilele trecute vor rămâne de sediul central din Slatina sau vor fi repartizate la substaţiile din judeţ, însă acest lucru se va stabili în următoarea perioadă. „În ultima săptămână am primit şase ambulanţe tip B 2 de la Ministerul Sănătăţii. Deocamdată nu am stabilit repartizarea pentru staţia centrală sau substaţii, o să se întâlnească Comitetul Director ulterior şi o să stabilim distribuţia lor. Ne ajută foarte mult, sunt chiar utile, pentru că avem în parcul auto şi maşini mai vechi, în principiu totalizăm pe tot parcul auto, într-un an, undeva la 3 milioane de kilometri parcurşi. Pe lângă cele şase, anul acesta am mai primit încă două tip C 2, iar anul trecut am mai primit încă nouă autosanitare. Deci, în ultimii doi ani, 19 ambulanţe noi au intrat în parcul auto şi vom mai primi şi altele”, a declarat doctorul Dinu, directorul medical al SAJ Olt.

Cătălin FIRCOIU 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți