14.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Cooperativele agricole din Olt livrează legume către spitale și penitenciare

- Advertisement -

Casa de Comerț Unirea a încheiat primele contracte pentru livrarea legumelor oltenești către spitale și penitenciare din țară. Produsele colectate în cele patru corturi din bazinele legumicole vor fi sortate și strânse în depozitul de la Slatina, iar de aici o parte merge către magazinele Unirea, iar restul către aceste instituții ale statului.

Legumicultorii olteni înscriși în cooperative vor avea noi piețe de desfacere.

Ministerul Agriculturii, prin Casa de Comerț Agroalimentar Unirea, a încheiat precontracte prin care marfa produsă de fermierii din Olt va ajunge în bucătăriile unor spitale și penitenciare din țară. Asta după ce va fi colectată în corturile amenajate în acest scop în mai multe zone din județ, va fi sortată și dusă în depozitul central de la Slatina.

Tot din depozitul aflat în amenajare, legumele și fructele vor fi duse în magazinul „Unirea”, ce urmează să se deschidă pe Aleea Rozelor, în spatele cinematografului din Slatina. Acesta va fi aprovizionat cu marfă 100% românească.

Aceste oportunități sunt numai pentru fermierii din cooperative, care vor putea livra constant și la prețuri bune produsele lor.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți