10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Copil lovit de un autoturism, la Slatina

- Advertisement -

Un băiat de 8 ani a ajuns la spital după ce, luni după-amiază, a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Slatina. Copilul se angajase neregulamentar în traversarea străzii Prelungirea Tunari, din localitate, în momentul în care a fost lovit de mașină, spun polițiștii.

„În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Slatina au stabilit faptul că un minor de 8 ani, din Slatina, s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fiind acroșat de un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 37 de ani, din localitate”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Băiatul a fost rănit și a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, iar ulterior a fost preluat de ambulanță și transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

Polițiștii au testat șoferul cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, și au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți