10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

O sută de ani de viaţă pentru mama Leana din Dobrosloveni

- Advertisement -

Eveniment lăudabil organizat, miercuri dimineaţa, de autorităţile locale din comuna Dobrosloveni, care au dorit să fie alături de mama Leana la împlinirea vârstei de o sută de ani.

Gheorghe Tudoraşcu, primarul localităţii, familia, prietenii, dar şi vecinii acesteia, au ţinut să ia parte la petrecerea organizată în cinstea ei la Căminul Cultural Dobrosloveni. Edilul s-a gândit să-i ofere bătrânicii Leana Cîrstea un frumos buchet de flori, o plachetă, dar şi o diplomă aniversară, cu ocazia împlinirii unui secol de viaţă.

Tanti Leana a avut parte şi de tort şi şampanie la ziua dânsei, iar cei veniţi la acest eveniment atât de important din viaţa unui om i-au dăruit cadouri şi multe buchete de flori. „Astăzi (miercuri n.r.) am sărbătorit-o împreună pe mama Leana, la venerabila vârstă de 100 de ani, alături de vecini, rude şi prieteni ai acesteia. Multă sănătate vă dorim şi «La mulţi ani!» binecuvântaţi alături de toţi cei dragi!”, a fost mesajul transmis de autorităţile locale mamei Leana.

Alături de tanti Leana au fost şi preoţii din localitate care s-au rugat pentru sănătatea ei. La final, bătrânica a ţinut să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături la ziua de naştere, dar mai ales primarului Tudoraşcu pentru supriza pe care i-a făcut-o.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți