2.3 C
Slatina
sâmbătă,9 decembrie,2023

Ultimele Articole

Sute de amenzi și permise reținute de polițiștii olteni

- Advertisement -

Aproape 450 de amenzi au fost aplicate, în acest weekend, de poliţiştii olteni, 30 de şoferi rămânând fără permis pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că, în weekend,  polițiștii olteni au intervenit la peste 350 de evenimente, au aplicat peste 400 de sancțiuni contravenționale, a căror valoare a fost de aproximativ 167.000 de lei și au constatat 38 de infracțiuni.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, au intervenit în acest sfârșit de săptămână la 357 de evenimente, 294 dintre acestea fiind sesizate prin serviciul 112. În urma intervențiilor, au fost aplicate 445 de sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 167.015 lei”, a declarat Grigorescu.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 30 de permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare. De asemenea, au constatat 21 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre acestea 11 fiind pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți