10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Prefectul de Olt nu intră în concediu medical

- Advertisement -

Prefectul de Olt Angela Nicolae a declarat joi că în Olt nu se pune problema de boicotarea alegerilor, prin eventuale concedii medicale, așa cum au declarat înainte cu o zi liderii PNL. Mai mult, ea a precizat că va organiza scrutinul fără să țină cont de o eventuală schimbare din funcție.

În timp ce liberalii anunță că prefecții puși de PSD vor intra în concedii medicale, încercând să blocheze desfășurarea scrutinului de duminică, în Olt nu poate fi vorba despre așa ceva, a spus prefectul Angela Nicolae. 

„Eu nu pot să comentez astfel de declarații. Vă asigur însă de un lucru: voi fi aici și voi lucra până în ultima zi. Avem alegeri de organizat și ne vom ocupa cu toată seriozitatea de acest scrutin”, a declarat prefectul de Olt.

„În acest moment pesediștii sunt fierți, sunt disperați, au dat ordin ca prefecții să intre în concedii medicale pentru a nu fi demiși. La Arad au intrat în concediu și prefectul și subprefectul, încercând să blocheze alegerile de duminică”, a  declarat miercuri liberalul Rareș Bogdan.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți