10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Străzi mai bune pentru traficul greu din Slatina

- Advertisement -

Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public se pregătește să dea startul lucrărilor de asfaltare pe două tronsoane circulate de mașini de mare tonaj. Este vorba despre strada Drăgănești, care va fi supralărgită în zona industrială, dar și despre strada Basarabilor, care va prelua traficul greu după închiderea podului Olt.

Încep noi lucrări de asfaltare, în Slatina, în perioada următoare. Au fost semnate contractele de execuție pentru două obiective care vor ajuta la degajarea traficului la marginea orașului, anunță autoritățile. „Avem semnat și suntem la stadiul de avize strada Basarabilor, de la intersecția cu strada Banului și până către Podul Olt. De asemenea, supralărgirea străzii Drăgănești, pe tronsonul din zona industrială, de la Pirelli până dincolo de TMK, la limita municipiului”, a declarat Daniel Murguleț, șef birou Direcția Administrarea Străzilor și Iluminatului Public Slatina.

Dacă temperaturile vor fi potrivite pentru lucrări de asfaltare, utilajele se vor muta și în cartiere, unde au de refăcut porțiuni din trotuare și parcări degradate. „Am mai avea tot la stadiul de avize zona Steaua, arealul cuprins între străzile Văilor – Cuza Vodă – Elena Doamna, zonele din beton degradat. Mai avem și niște trotuare degradate, pe strada Victoriei și până spre strada Păcii. Cele care vor primi avizele vor începe în această toamnă și chiar în iarnă, dacă vremea va permite, iar restul în primăvară, până atunci urmând să mai semnăm și alte obiective”, a mai explicat Daniel Murguleț.

În perioada imediat următoare, se deschid șantiere de asfaltări pe străzile Teiului, Cazărmii, Liliacului, Caloianca, Aleea Înfrățirii, zona Tineretului, către Magazinul Profi, dar și pe strada Nucului.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți