20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Doi dintre agresorii polițiștilor din Vâlcea, arestați preventiv

- Advertisement -

Doi dintre agresorii polițiștilor din Vâlcea bătuți în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce au urmărit un șofer fugar, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii vâlceni au anunțat, joi, că cei doi agresori prinși miercuri au primit arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Doi polițiști au fost agresați în timpul nopții de marți spre miercuri, după ce au urmărit un șofer fugar, în localitatea Călina, județul Vâlcea, iar pentru a-l opri au tras nouă focuri de armă.

Într-o postare pe Facebook, Sindicatul Europol anunţa miercuri că cei doi poliţişti au fost deposedaţi de arme, ameninţaţi cu pistolul şi sechestraţi.

„Noi informații revoltătoare apar în cazul colegilor agresați. Se pare că după ce i-au deposedat de arme și i-au sechestrat într-o curte a imobilului, rromii au îndreptat pistoalele înspre polițiști, iar unul dintre ei ar fi apăsat și trăgaciul, doar ca încărcătorul era gol, polițistul folosind toate cartușele pe parcursul urmăririi!”, se arăta în postarea Europol.

Sindicaliştii scriau că aşteaptă ca ministrul de Interne să discute despre adevăratele probleme ale poliţiştilor: „Poate își dă două palme în oglindă ministrul Vela și începe să discute despre adevăratele probleme ale sistemului, nu despre <rebrenduirea> Poliției Române. Nu de alta, dar până să dăm <frumos> pe sticlă, am vrea să rămânem în viață după fiecare schimb de muncă”.

Mediafax precizează că cei doi agresori au fost prinși în trafic, pe o stradă din Slatina, au fost ridicaţi de mascaţi şi duşi la audieri.

Sursa: digi24.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți