14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Liviu Voiculescu, liderul liberalilor olteni: „Pentru PNL Olt este un scor bun, istoric”

- Advertisement -

Liviu Voiculescu, președintele PNL Olt, a făcut declarații în urma aflării primelor rezultate ale turul II al alegerilor prezidențiale și, deși în județ câștigător se preconizează a fi Viorica Dăncilă, contracanditatul din partea PSD al președintelui liberal Klaus Iohannis, politicianul a ținut să precizeze că rezultatul obținut de partidul pe care îl reprezintă în Olt este unul bun, istoric.

„Aproape de finalul numărătorii noastre paralele, pe Slatina Partidul Național Liberal a înregistrat un scor de 56,4%, în timp ce adversarii noștri de 43,6%. La nivelul județului Olt, din numărătoarea paralelă, vom obține un scor de aproape 46% pentru PNL și adversarii noștri 54%. Pentru noi este un scor bun, este un scor istoric și prefiguram săptămâna trecută acest scor, m-am grăbit, recunosc, atunci un pic din prea mult entuziasm, dar știam munca colegilor mei, care s-a văzut și astăzi (duminică n.r.). Îmi pare rău că ne-am confruntat cu unele lucruri anormale într-o societate, pentru anul 2019, n-au rămas sancționate. Noi ne-am făcut treaba, am semnalat aceste nereguli”, a declarat Liviu Voiculescu, președintele liberalilor olteni.

Liderul PNL Olt a ținut să mulțumească și colegilor de partid pentru munca pe care au depus-o, dar și alegătorilor olteni și tuturor slătinenilor care au votat cu candidatul Klaus Iohannis. Totodată, Voiculescu a ținut să garanteze că la alegerile locale din vara anului 2020 PNL va câștiga și Consiliul Județean Olt, dar și mai multe primării din județ: „Vreau să mulțumesc tuturor colegilor mei din județ pentru munca pe care au depus-o în precampanie, în campania electorală, între aceste două tururi. Mulțumim tuturor oltenilor, mulțumim tuturor slătinenilor. Oltul se schimbă, astăzi am văzut asta și vă garantăm că în iunie 2020 Consiliul Județean Olt va fi câștigat de PNL și cele mai multe primării, inclusiv Primăria Slatina, vor fi câștigate de către candidații Partidului Național Liberal”.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți