10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Turc urmărit internaţional pentru omor cu premeditare, prins la Slatina

- Advertisement -

Poliţiştii de Investigaţii Criminale Olt au prins sâmbătă, în municipiul Slatina, un turc de 59 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare turceşti au emis mandat de urmărire internaţională. Mehmet Ali Düzgün era acuzat de omor cu premeditare, după ce în urmă cu câţiva ani a omorât un bărbat.

Fapta a avut loc într-un bar, el fiind implicat într-un scandal în timpul căruia a fost înjunghiat de bărbatul pe care l-a ucis. Turcul urmărit de autorităţi a scăpat din altercaţie, însă a revenit cu mai multe persoane în bar şi la împuşcat mortal cu pistolul pe agresorul său. Mehmet Ali Düzgün se afla în Slatina la fratele său, patron al mai multor covrigării din localitate.

„După ce a fost prins sâmbătă la Slatina, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în vederea extrădării.  Poliţiştii de Investigaţii Criminale Olt au desfăşurat activităţile cu sprijinul Biroului pentru Imigrări Olt şi a luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt”, a transmis Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Turcul urmărit internaţional a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Craiova, care au dispus arestarea provizorie în vederea extrădării a bărbatului de 59 de ani, pe o perioadă de 30 zile, şi, totodată, au dispus emiterea mandatului de arestare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți