10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătineanul Gabriel Bîscoveanu, în prima semifinală live a show-ului Vocea României

- Advertisement -

După ce a trecut şi de ultima etapă a knockout-urilor emisiunii Vocea României de la Pro TV, slătineanul Gabriel Bîscoveanu a ajuns în prima semifinală live a show-ului de talente care va avea loc vineri, 6 decembrie.

Cu siguranţă, sunt mulţi slătineni, dar şi alte persoane din alte colţuri ale ţării, care au apreciat ceea ce artistul de 18 ani din Slatina a făcut încă de la audiţiile emisiunii Vocea României, iar mai apoi în echipa lui Smiley şi după în cea a lui Tudor Chirilă, din care acum face parte, şi o să-l voteze pentru a intra în a doua semifinală live de săptămâna viitoare. Astfel, va fi şi mai aproape de finală.

Maria, sora lui Gabriel, îşi doreşte ca acesta să fie cadoul tânărului de Moş Nicolae. „Vinerea aceasta, 6 decembrie, are loc prima semifinală live Vocea României de la ora 20:30, Gabriel Bîscoveanu se va lupta pentru locul din cea de-a doua semifinală live fiind mai aproape de finală. Totul este posibil doar cu ajutorul vostru, dacă v-au plăcut prestaţiile lui de până acum, dacă susţineţi tinerele talente, vă rog să fiţi Moşul lui Nicolae de anul acesta trimiţându-l în următoarea etapă. Votaţi Gabriel în timpul difuzării emisiunii sau în aplicația Vocii României! Vă mulțumim pentru susținerea de până acum!”, este mesajul transmis de sora artistului slătinean. Potrivit site-ului show-ului de talente, se poate vota online, pe www.vocearomaniei.protv.ro, sau prin SMS la 1200 – tarif 1,19 euro (TVA inclus), valabil în reţele Orange, Telekom, Vodafone şi Digi Mobil, în timpul ediției live, iar astfel se va decide soarta competiției. „Pentru a putea vota online, trebuie să te autentifici în platforma de vot folosind Login cu Facebook. Poți vota online o singură dată într-o sesiune de vot, marcată în emisiune prin Start/Stop”, se arată pe site-ul emisiunii de la Pro TV, acolo unde poate fi consultat în amănunt şi regulamentul de votare.

Prestaţiile muzicale de până acum şi vocea lui Gabriel Bîscoveanu sunt apreciate şi de oamenii de cultură ai Slatinei, dar şi a celor din judeţul Olt. Tânărul este elev al Colegiului Naţional „Ion Minulescu” Slatina, tatăl său, Alexandru, este directorul Școlii Gimnaziale „George Poboran” din Slatina, mama sa, Mihaela, este directorul adjunct al Direcției de Asistență Socială Slatina, iar sora lui, Maria, este studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, precum şi la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți