12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Aurelia Grosu, un nou film documentar de excepție despre Slatina

- Advertisement -

Cunoscutul istoric slătinean Aurelia Grosu a lansat miercuri cel de-al treilea film dedicat Slatinei. Proiectul cultural impresionant, „Slatina, orașul în care trăim”, a fost prezentat în fața unei săli pline, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”. Oameni de cultură, dascăli, dar și mulți tineri, au urmărit fascinați documentarul despre orașul lor.

Slatina, un oraș însuflețit de oameni calzi și buni, binecuvântat de natură, străjuit de Olt și de dealuri spectaculoase, este o sursă inepuizabilă de inspirație. Cu acestei gânduri a pornit din nou la drum istoricul Aurelia Grosu, cunoscută deja pentru filmele sale documentare excepționale. Slătineni de toate vârstele, fie ei oameni simpli, iubitori de cultură, intelectuali, profesori, dar și elevi excepționali sunt personajele principale ale filmului.

Prietenia cu oamenii locului, ideile inovative, munca asiduă, dar și o echipă de nădejde au fost ingredientele unui nou proiect de succes, lansat miercuri. „Slatina. Orașul în care trăim”, un film documentar valoros, despre oamenii locului, a impresionat o sală întreagă. Imaginile pline de viață, dinamismul, textul plin de emoție și vocea inconfundabilă a Aureliei Grosu, toate au fost apreciate la cote maxime de toți cei prezenți în sală, unii dintre ei actori în filmul dedicat Slatinei.

Filmul finanțat de Primăria Slatina s-a bucurat de toată aprecierea viceprimarului Gigi Vîlceleanu, care a urmărit cu sufletul la gură fiecare secvență. Toți ceilalți spectatori au ieșit din sală impresionați de noul film documentar al Aureliei Grosu și au mărturisit că imaginile le-au ajuns la suflet.

Simona Vârban

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți