8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Pompierii au oferit cadouri pentru zece familii nevoiașe din Scornicești și Tătulești

- Advertisement -

Așa cum ne-au obișnuit an de an, salvatorii olteni au oferit și în acest an cadouri mai multor familii nevoiașe în prag de sărbători. Zece familii din orașul Scornicești și comuna Tătulești au primit în Ajunul Crăciunului vizita pompierilor care le-au dăruit produse tradiționale, printre cei mai încântați fiind, bineînțeles, copiii.  

Salvatorii au fost și au oferit daruri unor familii nevoiașe din localitățile Scornicești, Rusciori, Constantinești, Negreni și Tătulești, pentru ca acestea să aib parte de o masă mai îmbelșugată acum de Crăciun.

„Crăciunul este sărbătoarea care aduce bucurie în sufletele oamenilor de pretutindeni, de la cei mici și până la cei mai mari. Sfânta sărbătoare a Nașterii Domnului este un prilej de a fi împreună, dar și de a-i ajuta pe cei care nu se pot bucura de aceste momente, la fel cum noi o facem. Bucuria Crăciunului înseamnă să dăruiești fără a te gândi că trebuie să primeşti. Înseamnă fericire pentru că vezi oameni bucuroşi. Înseamnă să uiţi de tine şi să găseşti timp pentru ceilalți. Ne-am încărcat cu poveștile celor zece familii din Scornicești, Rusciori, Constantinești, Negreni și Tătulești, dar am rămas cu satisfacția că sărbătorile acestora vor fi mai frumoase și mai îmbelșugate”, a transmis Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Moșul i-a vizitat pe copiii salvatorilor

Dacă în Ajunul Crăciunului familiile nevoiașe au fost vizitate de pompieri, la început de săptămână copiii salvatorilor din județ au avut parte de vizita surpriză a lui Moș Crăciun. Micuții au primit cadouri din partea celui mai iubit Moș.

Moș Crăciun a fost la un pas să nu îi mai viziteze din cauza ceții, însă salvatorii au ieșit în întâmpinarea lui și a ajuns cu bine la sediul ISU Olt. „Drumul a fost unul plin de peripeții pentru bătrânelul cel darnic, fiind la un pas să nu mai ajungă din cauza ceții dense care i-a dat mari bătăi de cap lui Rudolf. Copiii s-au pregătit intens pentru eveniment, au învățat poezii și cântecele, iar unii dintre ei, atunci când au stat în poala Moșului, s-au emoționat atât de tare încât au început să plângă sau au uitat poeziile pe care le învățaseră”, a spus reprezentantul ISU. Însă, chiar și așa, Moș Crăciun nu i-a lăsat fără darurile dulci.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți