14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Accident grav cu trei răniți, în prima zi de Crăciun. Un autoturism a izbit violent o motocicletă, la Curtișoara

- Advertisement -

Un motociclist și doi pasageri dintr-un autoturism au ajuns la spital, în prima zi a Crăciunului, în urma unui accident grav produs pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara.

Evenimentul rutier s-a petrecut miercuri după-amiază, în jurul orei 16:40, cauzele din care autoturismul a pătruns pe contrasens și a intrat violent într-o motocicletă fiind necunoscute.  

„Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina la fața locului, se pare că un bărbat din comuna Teslui, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, pe raza comunei Curtișoara, din cauze încă necunoscute, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat din comuna Curtișoara”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, motociclistul, dar și doi pasageri din mașină, au fost grav răniți și au fost transportați la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații medicale amănunțite.

Polițiștii au deschis dosar penal în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți