2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina își premiază campionii

- Advertisement -

Anul acesta Slatina împlineşte 652 de ani de atestare documentară, iar autorităţile îşi arată aprecierea faţă de valorile sale. Sute de elevi de nota 10, olimpici, premianți la învățătură, campioni ai sportului sau excelenți artiști, cu toții au fost premiați luni de Primăria și Consiliul Local Slatina.

Au început „Zilele Slatinei”, iar autoritățile au dat startul manifestărilor cu „Gala Campionilor”, eveniment dedicat celor care pe parcursul anului trecut au reușit să scrie performanță în educație, sport sau artă.

„Este cel mai important moment pentru Slatina, nu doar pentru campionii Slatinei. Este 20 ianuarie, ziua Slatinei, aşa că «La mulţi ani, Slatina!» şi «La mulţi ani, slătineni!». Va fi o săptămână superbă pentru tot ce înseamnă elita Slatinei. În această săptămână îi vom premia pe toţi, de la elevi, profesori, la instituţii care au performat anul anul trecut şi, bineînţeles, toate firmele care activează în Slatina şi sunt baza bugetului local. Astăzi (luni n.r.) avem Gala Campionilor cu peste 1.400 de elevi, profesori şi sportivi premiaţi. Apoi, miercuri avem Gala Superlativelor, unde vom premia excelenţa, instituţiile cu care am colaborat, firmele şi ONG-urile care au făcut lucruri deosebite în Slatina. Vineri, pe 24 ianuarie, încheiem cu seniorii Slatinei. Vom avea 73 de cupluri care au rezistat 50 de ani împreună. Vom avea şi doi invitaţi de excepţie, Paula Seling, miercuri, iar vineri, Anastasia Lazariuc”, a declarat Emil Moţ, primarul Slatinei.

„Zilele Slatinei” vor continua miercuri, 22 ianuarie cu „Gala Superlativelor”, în care vor fi acordate diplome de merit oamenilor și firmelor care anul trecut au avut realizări în diferite domenii de activitate. Tot atunci, autoritățile vor decerna distincția „Cetățean de onoare” unor medici care au realizat noi intervenții în premieră la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Vineri, 24 ianuarie, va avea loc „Gala Seniorilor”, în cadrul căreia vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți