8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina, orașul în care superlativele sunt mereu puse în valoare

- Advertisement -

Gala Superlativelor este organizată pentru al patrulea an de Primăria şi Consiliul Local Slatina cu ocazia zilelor municipiului. Anul acesta frumosul nostru oraş a împlinit 652 de ani de atestare documentară. Prin această gală, primarul Slatinei, Emil Moț, alături de echipa sa de la Primăria Slatina, au adus o imensă mulțumire celor care fac cinste orașului.

Gala Superlativelor a fost o seară specială, nu doar pentru cei care au urcat pe scenă, să își ridice premiile, ci și pentru organizatori. Primarul Slatinei, Emil Moț, a mărturusit că este onorat să premieze atâţia oameni deosebiţi, oameni care prin faptele lor fac cinste municipiului Slatina. La final s-a declarat impresionat să afle lucruri uimitoare despre oameni frumoşi, oameni de succes, de la care avem cu toții de învăţat ce înseamnă munca, pasiunea, sacrificiul şi dragostea pentru cei de lângă noi.

„A fost o seară minunată, în care eu m-am simțit mândru că mă aflu în postura de a oferi premiile tuturor celor care au excelat anul trecut. A fost Gala Superlativelor, am premiat tot ce înseamnă performanță în Slatina. A fost o seară frumoasă, cu multe premii, iar cel mai important lucru pe care cred că l-am făcut în seara asta a fost faptul că am premiat excelența din Spitalul Județean de Urgență, prin oferirea calității de cetățean de onoare celor cinci medici. Îi felicit și sunt convinsă că vor excela și anul acesta”, a declarat primarul Slatinei, Emil Moț.

În spatele acestei gale organizate impecabil de Primăria Slatina stă munca unei echipe, căreia, în ultimele câteva luni, i-a revenit onoranta misiune să aducă în sală superlativele orașului. „În spatele acestei gale stă o întreagă echipă. Muncim încă de la 1 noiembrie, de când am început să ne organizăm și am luat meticulous, pas cu pas, fiecare invitat, fiecare asociație, fiecare persoană fizică și instituție pentru că am vrut să iasă totul foarte bine și sperăm că am reușit. M-am simțit în primul rând emoționat, pentru că am sărbătorit Slatina împreună, în cadrul acestei gale, în cadrul căreia totul a fost la superlativ”, a spus viceprimarul Gigi Vîlceleanu.

Iar anul viitor va fi, cu siguranță, o ediție și mai valoroasă, pentru că Slatina este un oraș în continuă dezvoltare, cu oameni care își doresc să facă lucruri și mai importante, de la un an la altul. Iar perseverența și dăruirea lor vor fi, cu siguranță, recompensate de Primăria Slatina.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți