17.2 C
Slatina
duminică,19 mai,2024

Ultimele Articole

Subprefectul de Olt Nicolae Hristescu a depus jurământul de credinţă

- Advertisement -

Sala de videoconferinţe a Prefecturii Olt a găzduit miercuri, puţin după ora 11:00, ceremonia de depunere a jurământului de credinţă a noului subprefect al judeţului, Nicolae Hristescu, fost inspector şef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt. Hristescu a fost numit în funcţie în urma şedinţei de guvern de marţi, acesta înlocuindu-l pe fostul subprefect Florin Dumitru, care ocupa postul de la începutul lunii august a anului trecut.

Ceremonia de depunere a jurământului a avut loc în sistem videoconferinţă, susţinută la nivel central de Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, care l-a avut alături pe Gheorghe Sorescu, secretar de stat în minister.

În momentul depunerii jurământului de credinţă, Nicolae Hristescu, susţinut de Partidul Alianţa Democraţilor şi Liberalilor (ALDE), i-a avut alături pe prefectul Florin Homorean, fostul subprefect Dumitru, care rămâne în continuare angajat al Prefecturii, Ioan Ciugulea, preşedintele ALDE Olt şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, precum şi şefi ai mai multor instituţii deconcentrate din judeţ.

La învestirea în funcţie, prefectul de Olt a ţinut să-l felicite pe cel care îi va fi alături la conducerea Instituţiei Prefectului. „Vreau ca împreună că fim o echipă, pentru binele tuturor cetăţenilor judeţului Olt. Oricând, domnul subprefect va găsi în mine un partener de încredere, loial, pentru a rezolva orice situaţie de urgenţă sau alte probleme ivite în judeţ”.

Emoţionat, noul subprefect al judeţului Olt a luat la rândul său cuvântul. „Vă mulţumesc tuturor că aţi fost astăzi (joi n.r.) alături de mine. Pentru mine, pentru cariera mea, se deschide un nou drum. Mulţumesc domnului prim-ministru pentru ordinul de numire, de asemenea vreau să mulţumesc domnului preşedinte al Organizaţiei Judeţene ALDE, Ioan Ciugulea, tuturor apropiaţilor, tuturor prietenilor care m-au susţinut şi au avut încredere în mine pentru drumul pe care urmează să-l străbat. Eu cred în ideea de echipă, vin ca un plus alături de domnul prefect Homorean, predestinat sau nu începem cu litera «H», şi cu tinereţea şi experienţa acumulată de-a lungul anilor în diferite instituţii în care eu mi-am desfăşurat activitatea cred că voi fi un plus şi voi reuşi să vedem într-o perioadă scurtă rezultatele, eficienţa şi rolul nostru al instituţiei, pentru că avem în faţă cetăţenii acestui judeţ. Am emoţii, pentru mine este o schimbare de traiectorie, dar vă promit că în perioada imediat următoare vom discuta pe subiecte de actualitate, pe probleme specifice judeţului nostru”, a spus Nicolae Hristescu.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți