10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Amenzi pentru cerşetorii identificaţi de poliţişti în Slatina

- Advertisement -

Poliţiştii din Slatina au amendat în weekend cinci cerşetori ope care i-au identificat în mai multe zone ale municipiului, cum ar fi pieţe, autogări şi alte zone aglomerate.  

Persoanele care apelau la mila publicului au fost găsite în cadrul unei acţiuni desfăşurată de poliţiştii din Slatina în localitate, pentru asigurarea unui climat de siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea actelor de comerț ilicit și a faptelor de cerșetorie, spune Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

„La activități au participat polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică și Biroul de Investigații Criminale, ocazie cu care au efectuat controale în zona piețelor, autogărilor și a altor zone aglomerate din Slatina. S-au verificat 37 de societăți comerciale și şapte producători agricoli. Totodată, au fost identificate cinci persoane care apelau la mila publicului”, a declarat reprezentantul IPJ.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate nu mai puţin de 31 de sancțiuni contravenționale la Legea 61/1991, republicată, și Legea 12/1990, republicată, în valoare totală de 9.800 lei. De asemeena, au fost confiscate produse de îmbrăcăminte și alimentare în valoare de 2.200 lei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți