8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Femeie lovită pe trecerea de pietoni, la Caracal

- Advertisement -

O femeie de 40 de ani, din municipiul Caracal, a fost victima unui accident de circulație produs, luni seara, pe o stradă din localitate. Femeia a ajuns la spital, după ce a fost acroșată pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, tot din Caracal.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Calea București, din Caracal. „Un tânăr de 19 ani, din Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din localitate, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 40 de ani, tot din Caracal, ce se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni”, a spus reprezentantul IPJ.

În urma impactului, femeia a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, pentru investigații amănunțite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar polițiștii au întocmit în cauză dosar penal în care fac cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți