Femeie lovită pe trecerea de pietoni, la Caracal

O femeie de 40 de ani, din municipiul Caracal, a fost victima unui accident de circulație produs, luni seara, pe o stradă din localitate. Femeia a ajuns la spital, după ce a fost acroșată pe trecerea de pietoni de un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, tot din Caracal.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că evenimentul rutier s-a petrecut pe strada Calea București, din Caracal. „Un tânăr de 19 ani, din Caracal, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea București, din localitate, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 40 de ani, tot din Caracal, ce se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni”, a spus reprezentantul IPJ.

În urma impactului, femeia a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată la Compartimentul Primire Urgențe al Spitalului Municipal Caracal, pentru investigații amănunțite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, stabilindu-se că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar polițiștii au întocmit în cauză dosar penal în care fac cercetări pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Femeie lovită pe trecerea de pietoni, la Caracal

  • Sunteți juriști dar legea construcțiilor cu retragerea construcției la 3 metri de gardul vecinului până aici totul bine și frumos. Dacă te înțelegi cu vecinul și îți dă semnătură că nu îl afectează construcția tot la ce este în codul civil ajungi, la o distanță de 0.60 cm de gardul vecinului. Dar sunt și șituatii când vecinul este mort de 15 sau chiar 20 de ani și tu nu poți să obții acordul vecinului ca să poți obține autorizația de construcție. Eu m-am judecat cu mortul 1an și câteva luni și nu am obținut acordul pentru autorizația de construcție. Îmi poate spune și mie cum se interpretează legea.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<