8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un şofer din Vultureşti, accident grav într-o localitate din Vâlcea

- Advertisement -

Un tânăr de 19 ani, din comuna Vultureşti, a provocat, duminică noaptea, un grav accident de circulaţie în localitatea vâlceană Stupărei. Autoturismul condus de tânăr a părăsit drumul, a lovit gardul unei gospodării şi s-a oprit într-un stâlp din beton. În urma impactului, şoferul, dar şi un pasager de 26 de ani, tot din Vultureşti, au rămas încarceraţi în maşină.   

Potrivit poliţiştilor rutieri din Vâlcea, autoturismul se deplasa pe Drumul Naţional 64, pe sensul de mers Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea, iar conducătorul auto, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a ieşit în decor, lovind gardul unei case şi oprindu-se într-un stâlp din beton.

În interiorul autoturismului s-au aflat trei persoane, două dintre ele, şoferul şi unul dintre pasageri, rămânând prinse între fiarele contorsionate ale acestuia. Cel de-al doilea pasager din maşină nu se mai afla la faţa locului în momentul intervenţiei echipajelor de salvatori.

Ambii tineri din Vultureşti răniţi în accident, au fost scoşi din autoturism de pompieri, fiind conştienţi şi stabili hemodinamic. Oltenii au fost transportaţi de echipajele medicale la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite.

În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți