8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

O copilă de opt ani, din Scărișoara, are nevoie de ajutorul semenilor. Este bolnavă de leucemie

- Advertisement -

O fetiță de numai opt ani, din comuna Scărișoara, are nevoie de sprijinul semenilor. Nicoleta Mihaela Văduva a fost diagnosticată în urmă cu mai bine de un an cu leucemie și de atunci a tot fost internată prin mai multe spitale din țară, iar în prezent este sub observație medicală la un spital din Italia. Micuța are nevoie urgentă de un transplant de măduvă, dar și de tratament, recuperare și alte cheltuieli, suma totală necesară fiind de 28.000 de euro.

Pentru a veni în ajutorul copilei, Alin Văduva, unchiul acesteia, a deschis o campanie de strângere pe o pagină de Facebook, iar până în prezent s-a adunat doar o parte din toată suma necesară. Însă, Lidia, mama Nicoletei, care acum stă în spital cu fetița ei, are deschise și două conturi în bancă, unde cei care vor să ajute acest caz umanitar pot dona o sumă de bani, oricât de mică ar fi ea.    

„Organizez această strângere de fonduri pentru nepoata mea, Nicoleta Mihaela Văduva, în vârstă de opt ani. În acest moment este internată într-un spital din Italia, fiind diagnosticată cu leucemie și are nevoie de ajutorul nostru financiar. În toamna anului 2018 i-a fost depistată această boala. Din acea clipă, fetița luptă împotriva acestei boli crunte. A fost la spitalele din Craiova și Timisoara, iar acum este într-un spital din Italia unde urmează un tratament specifc pentru această boală. Părinții ei, tineri, au alergat în toate părțile având la bază resurse financiare limitate care s-au epuizat, iar acum ajutați de niște oameni cu suflet bun au reușit să ajungă în Italia. Mama, Lidia Văduva, este în spital cu Mihaela, iar tatăl încearcă să strângă ceva bani, muncind din când în când, neavând un job stabil. Avem nevoie de ajutorul tău!”, spune Alin, unchiul Nicoletei.

Apelul făcut de acesta pe pagina sa de socializare s-a făcut auzit de semeni și o parte din bani au fost deja donați. Însă, suma totală de care micuța de opt ani are nevoie urgent pentru un transplant de măduvă, tratament, recuperare și alte cheltuieli se ridică la 28.000 de euro. „Dragi prieteni și donatori, nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru că v-ați alăturat la această strângere de fonduri. O șansă pentru Nicoleta Mihaela Văduva, caz urgent! Ați demonstrat într-adevăr că nu sunteți nepăsători cazului acestei fetițe de opt anișori care are urgent nevoie de transplantul de măduvă și de tratament, de recuperare, plus multe alte cheltuieli, dar pentru asta are încă nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a strânge suma necesară de 28.000 euro. Viața ei depinde de această sumă de bani și de rugăciunile noastre, demonstrați în continuare că nu este singură. Rude, prieteni, colegi, cunoscuți și necunoscuți haideți să o ajutăm fiecare pe Mihaela, din puținul nostru”, mai spune Alin Văduva.

Unchiul copilei a dat publicității și conturile unde pot fi donați bani. Se poate dona cu cardul în cadrul campaniei de strângere de fonduri deschisă pe Facebook sau direct în contul mamei Nicoletei, Lidia Văduva, deschis la ING: RO02INGB0000999909801852, cont în lei, și RO92INGB0000999909801881, cont în euro.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți