8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Zeci de autoturisme parcate neregulamentar, ridicate de poliţiştii locali din Slatina

- Advertisement -

Peste 360 de amenzi au fost aplicate de poliţiştii locali din Slatina în primele două săptămâni ale lunii februarie, majoritatea fiind aplicate şoferilor care nu respectă regulile de circulaţie. Printre cei sancţionaţi contravenţional de oamenii legii s-au numărat şi 40 de conducători auto care şi-au parcat maşinile neregulamentar, acestea fiindu-le ridicate împreună cu lucrătorii Direcţie de Administrare a Străzilor şi Iluminatului Public.  

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Rutier au legitimat în acest interval 419 persoane și au aplicat 363 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 92.680 lei, ponderea deținând-o sancțiunile aplicate celor care nu respectă normele regulamentare privind circulația pe drumurile publice conform OUG 195/2002, cu un număr de 316 sancțiuni contravenționale pentru opriri neregulamentare, staționare interzisă sau accesul interzis, aceștia procedând și la 40 de ridicări de auto, împreună cu lucrătorii DASIP. Din  numărul total de sancțiuni aplicate, 85 au fost avertismente”, se arată într-un comunicat remis de Poliţia Locală.

În prima jumătate a lunii februarie, polițiștii locali slătineni au mai aplicat opt amenzi celor care nu respectă normele de conviețuire socială, a ordinii publice și liniștii publice, conform Legii 61/1991, și 39 sancțiuni, conform HCL 311/2018. Oamenii legii au primit în aceeaşi perioadă şi 145 de sesizări prin Dispeceratul Poliției Locale – 0249/954 și 480 de sesizări prin intermediul sistemului de monitorizare.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți