23.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Şoferi cu dosare penale

- Advertisement -

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale pentru abateri în trafic, aceştia fiind prinşi de poliţişti în oraşul Piatra Olt şi comuna Dăneasa. Unul dintre şoferi este acuzat de săvârşirea a nu mai puţin de trei infracţiuni, acesta aflându-se la volanul unui autoturism neînmatriculat, băut şi fără permis.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că bărbatul de 45 de ani, din Piatra Olt, a fost prins pe strada Fundeni, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără plăcuţe de înmatriculare și fără a poseda permis de conducere.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul figurează cu certificatul de înmatriculare reţinut şi plăcuţele cu numerele de înmatriculare retrase, iar la testarea alcoolscop a rezultat că acesta avea o concentrație de 0,93 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Un alt conducător auto s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, după ce a fost prins băut la volan. Poliţiştii l-au oprit pe bărbatul de 42 de ni, din comuna Mavrodin, judeţul Teleorman, pe Drumul Național 6, în comuna Dăneasa. Acesta conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,92 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți