Delapidare la o asociaţie de proprietari din Slatina. Administratorul, plasat sub control judiciar

O femeie de 58 de ani, administrator al Asociaţiei de Proprietari nr. 43, din municipiul Slatina, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzată de delapidare. Începând cu 2013 şi până anul trecut, administratorul şi-a însuşit direct din casieria asociaţiei aproape 260.000 de lei.

Slătineanca este anchetată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe Judecătoria Slatina, procurorii fiind cei care marţi au dispus împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

„În fapt, persoana este bănuită că, în perioada 2013 – 2019, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari din municipiul Slatina, și-ar fi însușit din casieria asociației suma de 258.493,04 lei, la diferite intervale de timp, bani pe care i-ar fi folosit în interes personal”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Olt.

Polițiștii de investigare a criminalității economice au pus în aplicare ordonanța Parchetului Slatina prin care s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurator asupra bunurilor mobile si imobile aparținând administratorului Asociaţiei de Proprietari 43.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.